Home / Blogs / Zonnepanelen / Sluit je SolarEdge installatie aan bij ons portaal

Trotse eigenaar van een SolarEdge installatie maar door wegvallen van jouw installateur bang dat jouw garantie verdwijnt? Geen zorgen! Door jouw SolarEdge installatie aan te melden bij ons portaal hou jij recht op je garantie. Lees verder om te zien hoe je dit precies moet doen en welke voordelen dit nog meer oplevert.

Waarom aansluiten bij Coppens Energie?

We zien helaas steeds meer installateurs verdwijnen en dit zorgt voor veel onzekerheid bij zonnepaneelhouders. Bij Coppens Energie stellen wij ons portaal open voor iedereen die SolarEdge installaties heeft liggen en, die door welke omstandigheid dan ook, geen installateur meer heeft. Door jouw installatie aan te sluiten bij ons portaal ben je verzekerd van doorlopende ondersteuning en garantie. Hiermee zorgen wij ervoor dat jouw duurzame investering goed beschermd is en blijft.

Hoe werkt het?

Het proces om jouw installatie aan te sluiten is vrij eenvoudig.

  1. Bezoek de pagina: https://www.solaredge.com/nl/site-transfer-request
  2. Vul alle benodigde gegevens in en bij het kopje: ‘New Installer/ Account ID’, vul je ons account id in: 64009.
  3. Druk op verzenden de rest wordt voor jou geregeld. Je ontvangt een mail zodra de overschrijving is voltooid.

Na registratie zorgen wij ervoor dat de garantie op jouw SolarEdge installatie intact blijft, ongeacht de status van de oorspronkelijke installateur. Daarnaast blijf je bij Coppens op de hoogt van de nieuwste technologieën en krijg je toegang tot een nog breder assortiment aan duurzame oplossingen.

Thuisbatterijen: De volgende stap in een duurzame toekomst

Met alle ontwikkelingen die zich afspelen in de energiewereld zijn wij nu al volop bezig met thuisbatterijen. Met een thuisbatterij sla jij de overtollige energie die jouw zonnepanelen opwekken op. Deze energie kun je vervolgens gebruiken op de momenten dat jouw zonnepanelen geen energie opwekken. Wil je hier meer over weten neem dan een kijkje op onze thuisbatterijen pagina.

Sluit jouw SolarEdge installatie vandaag nog bij ons aan!

Laat de garantie op jouw SolarEdge installatie niet verloren gaan en sluit je aan bij ons portaal. Of je nu te maken hebt met een weggevallen installateur of welke reden dan ook, wij zorgen ervoor dat jij nog lang kunt profiteren van jouw installatie. Bezoek https://www.solaredge.com/nl/site-transfer-request en sluit je vandaag nog aan! Heb je verder nog vragen of kunnen wij je ergens bij helpen? Neem dan contact op.