Duurzame oplossingen

Coppens is jouw partner in duurzame energie en klimaat oplossingen. We zijn gespecialiseerd in de verkoop en installatie van hoogwaardige airco’s, warmtepompen, warmtepompboilers, zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen. Bij Coppens streven we ernaar om uw leefomgeving op een duurzame manier optimaal te verwarmen, te koelen en energie-efficiëntie te bevorderen.

Coppens zonne-energie Coppens klimaat

Coppens zonne-energie

Door duurzame energie oplossingen te integreren zoals zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, streven we bij Coppens zonne-energie ernaar om zowel je thuis als het milieu te ondersteunen in de overgang naar een duurzamere en milieuvriendelijkere energievoorziening.

Bij Coppens zonne-energie is het ons doel om jouw woonomgeving te transformeren tot een duurzaam en energie-efficiënt thuis, waarbij we de voordelen van hernieuwbare energie rechtstreeks in jouw dagelijks leven integreren.

Duurzame energie oplossingen

Met onze duurzame oplossingen realiseer je aanzienlijke besparingen op jouw energierekening, waarmee je niet alleen financieel voordeel behaalt, maar ook een duurzame keuze maakt.

Door zonnepanelen te installeren, draag je actief bij aan een schonere en duurzamere leefomgeving. De opwekking van zonne-energie gebeurt zonder de uitstoot van broeikasgassen of schadelijke stoffen.

Met de integratie van laadpalen maken we jouw woning klaar voor de toekomst van elektrisch rijden. Hierdoor verminder je niet alleen jouw eigen CO2-uitstoot, maar draag je ook bij aan de groei van duurzame mobiliteit.

Thuisbatterijen bieden de mogelijkheid om overdag opgewekte zonne-energie op te slaan, zodat je zelfs ‘s avonds of tijdens piekuren gebruik kunt maken van jouw eigen duurzame energievoorziening. Dit vergroot niet alleen jouw onafhankelijkheid van het reguliere elektriciteitsnet, maar maakt ook efficiënter gebruik van duurzame energiebronnen mogelijk.

Bij Coppens Energie streven we naar een toekomstgerichte aanpak die jouw woning omvormt tot een energie-efficiënte en milieubewuste leefomgeving.

kom in contact

Onze services

Coppens Klimaat

Bij Coppens Klimaat ondersteunen wij je met geavanceerde oplossingen die jouw leefomgeving optimaliseren. Of het nu gaat om hoogwaardige airco’s, efficiënte warmtepompen of geavanceerde warmtepompboilers, we hebben als doel jou te voorzien van duurzame en comfortabele oplossingen. Door klimaatbeheersing thuis wordt duurzaam wonen mogelijk. 

Wij begrijpen dat het creëren van een energiezuinig en aangenaam binnenklimaat cruciaal is. Daarom streven wij ernaar om jouw woonomgeving te transformeren tot een plek waar comfort en duurzaamheid samenkomen. We bieden je op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften en bijdragen aan een energie-efficiënte en milieubewuste levensstijl. 

Duurzame klimaat oplossingen

Met hoogwaardige airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van Coppens Klimaat, realiseer je aanzienlijke besparingen op jouw energierekening, waardoor je niet alleen financieel voordeel behaalt, maar ook een duurzame keuze maakt.

Door deze geavanceerde klimaatoplossingen te integreren, draag je actief bij aan een schonere en energie-efficiëntere leefomgeving. Onze technologieën zorgen voor optimale verwarming, koeling en energie-efficiëntie zonder de uitstoot van schadelijke stoffen.

Met de integratie van geavanceerde airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers bereiden we jouw woning voor op de toekomst van energiezuinig wonen. Jouw eigen ecologische voetafdruk verkleint, en je draagt bij aan de groei van een energie-efficiënte levensstijl.

Coppens Klimaat biedt duurzame oplossingen die verder gaan dan producten; we bieden een toekomstgerichte benadering die jouw woning transformeert in een energie-efficiënt en milieubewust thuis.

Onze services