Laadpaal Kopen

Heb je een elektrische auto en ben je van plan om op zonne-energie te rijden? Ben je het zat om steeds maar te moeten wachten voor die ene plek aan een openbare laadpaal? Met een laadpaal aan huis heb je altijd een plek om te laden en bespaar je op je energiekosten. Vraag een offerte aan of maak een afspraak voor vrijblijvend deskundig advies. 

offerte aanvragen Afspraak maken

Elektrisch rijden wordt steeds populairder

Elektrisch rijden wordt in Nederland steeds populairder en openbare laadpalen schieten op steeds meer plekken als paddenstoelen uit de grond. Tóch is het vaak lang wachten op een plekje om je auto op te laden. Niet ideaal. Met een laadpaal aan huis heb je gegarandeerd een plekje aan de laadpaal. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook nog eens efficiënter en praktischer.

Elektrisch rijden op eigen zonne-energie

 • Eén van de grootste voordelen van een laadpaal aan huis zijn de kosten die aanzienlijk minder worden. Voor thuisladen betaal je relatief minder dan voor ‘openbaar’ laden.
 • Door een laadpaal te combineren met zonnepanelen en een thuisbatterij, kun je je auto opladen met je eigen zonnestroom. Op deze manier is het mogelijk om je elektrische auto zelfs bijna gratis op te laden.
 • Elektrisch rijden op zich is al duurzaam. Maar wat als we je vertellen dat het nóg groener en voordeliger kan? Door je eigen zonnepanelen, kun je je auto laten rijden op je eigen zonnestroom.
 • Hoe fijn is het om iedere ochtend de deur uit te kunnen met een opgeladen accu? Met een eigen laadpaal aan huis, hoef je niet meer in de rij te staan bij openbare laadpunten.

Hoe gaan we te werk

Je eigen laadpaal aan huis

Wil je een laadpaal aan huis en rijden op je eigen zonnestroom? Neem contact met ons op en ontdek hoe je snel, gemakkelijk en gratis je elektrische auto kunt opladen met zonne-energie.

  Coppens
  4.5
  Gebaseerd op 56 beoordelingen
  powered by Google
  Na verschillende offertes te hebben opgevraagd. Hadden wij het beste gevoel bij Coppens en kregen wij de beste prijs voor 12 zonnepanelen. Vanuit Coppens altijd een Heldere en duidelijke communicatie, zeer vriendelijke en nette werklui, mooie panelen en een goed advies en fijne app. Wat wil je nog meer! Ik raad Coppens zeker aan !! Dank !
  Jan SimonsJan Simons
  20:24 17 Jan 24
  Na zonnepanelen op diverse locaties die de afgelopen jaren naar volle tevredenheid geplaatst zijn, was het nu tijd voor een laadpunt. Er was geen discussie mogelijk; offerte aanvragen bij Coppens, dan weet je zeker dat de kwaliteit goed is en de prijs concurrerend. Bij de plaatsing uiteraard geen verrassingen. Monteur kwam stipt op tijd, werkte netjes en nam tijd voor de uitleg. Weer een top aktie Jeroen en Stefan!
  Mario KoevoetsMario Koevoets
  13:58 22 Dec 23
  Komen na wat ze beloven. Panelen snel en vakkundig gelegd. Alles netjes afgewerkt. Goed geholpen bij de indienststelling en registratie. Top!
  Stefan van MeerStefan van Meer
  13:41 21 Dec 23
  Van A tot Z zijn wij goed geholpen. Er is mee gedacht aan de juiste keuzes mbt onze thuis installatie. We zijn erg tevreden over het verloop en de communicatie is top. Bedankt weer en misschien tot een volgende keer.
  Zeer goede service, denken met je mee en komen met oplossingen, panelen zeer snel gelegd, werklui weten waar ze over praten. Ik zou Coppens zeker aanraden!!!!👍👍👍
  Johan van EekelenJohan van Eekelen
  15:31 15 Dec 23
  Zeer professioneel bedrijf! Het eerste bezoek met eerlijk en duidelijk advies en met een duidelijke offertePlaatsing gebeurd door zeer vakkundig personeel, kortom zeer netjes en tevreden over de geleverde werkzaamheden.Over het algemeen zeer goed en professioneel bedrijf en personeel.Zeer zeker een aanrader voor andere mensen.
  Sander ZonneveldSander Zonneveld
  18:30 14 Dec 23
  Dit bedrijf is echt een aanrader. Ze denken goed met je mee en gaan pas weg als het veilig is. Ze kijken niet wat goed voor het bedrijf is maar wat het beste voor de klant is. Personeel is vriendelijk en duidelijk in wat ze gaan doen. Kortom Top Service!!!!
  Lianne Ravensteijn v.Lianne Ravensteijn v.
  12:50 01 Dec 23
  Na wat opstartproblemen alle lof voor de fa Coppens. Er werd geluisterd en meegedacht bij het oplossen van problemen. Speciaal dank aan de medewerkers die bij ons over de vloer kwamen, ze waren vakbekwaam en vriendelijk. Wees zuinig op dit personeel 👍
  Niels GijzenNiels Gijzen
  11:22 19 Nov 23
  Van offerteaanvraag tot montage goed geregeld.Bij inbedrijfstelling goede uitleg door monteur.
  js_loader