Laadpaal aan huis

Heb je een elektrische auto en ben je van plan om op zonne-energie te rijden? Ben je het zat om steeds maar te moeten wachten voor die ene plek aan een openbare laadpaal? Met een laadpaal aan huis heb je altijd een plek om te laden en bespaar je op je energiekosten.

Elektrisch rijden wordt steeds populairder

Elektrisch rijden wordt in Nederland steeds populairder en openbare laadpalen schieten op steeds meer plekken als paddenstoelen uit de grond. Tóch is het vaak lang wachten op een plekje om je auto op te laden. Niet ideaal. Met een laadpaal aan huis heb je gegarandeerd een plekje aan de laadpaal. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook nog eens efficiënter en praktischer.

Waarom Coppens zonne-energie Roosendaal

  • Bij Coppens zonne-energie geloven we dat kwaliteit hand in hand gaat met duurzaamheid. En doordat wij een relatief klein familiebedrijf zijn, kunnen we deze kwaliteit blijven garanderen. Nu en in de toekomst.
  • De zonnepanelen liggen binnen één dag op je dak. En doordat het werk voornamelijk buiten plaatsvindt, heb je geen rommel in huis.
  • Op de dag van installatie regelen we álles van A tot Z. We passen de meterkast aan, installeren de zonnepanelen op het dak en leggen alles duidelijk aan je uit.
  • Als we de deur bij je uitstappen, werkt het systeem voor de volle 100%. We leggen je netjes uit hoe je je zonnepanelen kunt monitoren en waar je kunt zien hoeveel je bespaart.

Je eigen laadpaal aan huis

Wil je een laadpaal aan huis en rijden op je eigen zonnestroom? Neem contact met ons op en ontdek hoe je snel, gemakkelijk en gratis je elektrische auto kunt opladen met zonne-energie.

neem contact op

Elektrisch rijden op eigen zonne-energie

  • Eén van de grootste voordelen van een laadpaal aan huis zijn de kosten die aanzienlijk minder worden. Voor thuisladen betaal je relatief minder dan voor ‘openbaar’ laden.
  • Door een laadpaal te combineren met zonnepanelen en een thuisbatterij, kun je je auto opladen met je eigen zonnestroom. Op deze manier is het mogelijk om je elektrische auto zelfs bijna gratis op te laden.
  • Elektrisch rijden op zich is al duurzaam. Maar wat als we je vertellen dat het nóg groener en voordeliger kan? Door je eigen zonnepanelen, kun je je auto laten rijden op je eigen zonnestroom.
  • Hoe fijn is het om iedere ochtend de deur uit te kunnen met een opgeladen accu? Met een eigen laadpaal aan huis, hoef je niet meer in de rij te staan bij openbare laadpunten.

Onze andere services