Over ons

Coppens zonne-energie uit Roosendaal is in 2013 opgericht als familiebedrijf en al snel uitgegroeid tot een serieuze speler op de Nederlandse zonne-energiemarkt. Het bedrijf wordt gerund door de broers Jeroen en Stefan Coppens en door hun vader Christ Coppens.

Hoe het begon

In 2013 besloot Christ op zoek te gaan naar zonnepanelen voor op zijn eigen daken. In die tijd was het nog niet zo vanzelfsprekend om zonnepanelen aan te schaffen. Hij vroeg wat rond in zijn netwerk en via een collega ontmoette hij een importeur die zonnepanelen kon leveren. Deze importeur kon ze alleen niet op het dak leggen en installeren. ‘Dat kunnen we zelf wel’, had Christ gezegd.

Zo gezegd, zo gedaan en we gingen samen met een specialist aan de slag om de zonnepanelen op het dak te installeren. Toen de panelen eenmaal op het dak lagen, keken we elkaar aan en zeiden: “Dat kunnen wij ook!”. Vanaf dat moment hebben we met diezelfde importeur de handen ineengeslagen. Coppens Zonnepanelen was geboren.

Onze focus

Bij de oprichting van het bedrijf lag de focus alleen op zonnepanelen. Al snel verbreedden we onze kennis – en daarmee ook onze focus – en gingen we ons tevens bezighouden met het installeren van laadpalen en het plaatsen van thuisbatterijen.

Sinds kort bieden we ook onderhoudscontracten aan. Op deze manier kunnen we onze klanten nóg beter voorzien van groene stroom én kunnen ze blijvend genieten van onze zonnepanelen.

We zijn alle drie nog steeds dagelijks bij de klanten te vinden. We vinden het belangrijk om onze klanten persoonlijk te ontmoeten en gaan regelmatig zelf het dak op voor de montage van zonnepanelen. Christ blijft liever met beide benen op de grond en zit met onze klanten aan de keukentafel voor passend advies en een offerte op maat.

Een team van specialisten

Om je van de beste service te kunnen voorzien, werken we met specialistische installateurs en de vriendelijkste medewerkers in de binnendienst. Alles wat we doen, doen we met passie voor het vak en met een grote glimlach. Ook onze hond Sammie huppelt elke dag op kantoor rond en zorgt voor een gezellige sfeer.

We werken met korte lijntjes, kunnen razendsnel handelen en denken altijd in oplossingen. Doordat we regionaal werken, zijn we altijd dichtbij als een probleem zich voordoet of als er vragen zijn.

We zijn een hecht team met één missie: onze klanten snel en gemakkelijk voorzien van groene stroom.

neem contact op

Onze services