Zonnepanelen Roosendaal

Wil je zelf energie opwekken met zonnepanelen en daarmee besparen op je energierekening? Coppens zonne-energie uit Roosendaal installeert je zonnepanelen van A tot Z. Zo haal je het maximale uit je dak en kun je per direct je maandtarief bijstellen bij je energieleverancier. 

Offerte aanvragen Afspraak maken

Duurzame zonne-energie

De energieprijzen zijn torenhoog en dat heeft voor veel huishoudens invloed op hun energierekening. Wie een nieuw energiecontract afsluit of binnenkort moet overstappen, schrikt zich mogelijk een ongeluk.

Met een investering in zonnepanelen ga je besparen op je energiekosten. Daarnaast is de stroom die je met je zonnepanelen opwekt ook nog eens 100% groen. Zonnepanelen zorgen dus voor minder CO2-uitstoot én zijn ook nog eens goed voor je portemonnee. Als het ooit hét moment is om zonnepanelen te nemen, dan is het wel met de hoge energieprijzen van nu.

De salderingsregeling

Zonnestroom die je zelf niet verbruikt, lever je terug aan het elektriciteitsnet. Door de salderingsregeling mag je aan het einde van het jaar de energie die de zonnepanelen hebben opgewekt wegstrepen (salderen) tegen de energie die je hebt verbruikt. Dat is natuurlijk gunstig!

Het zag er een lange tijd uit dat in 2025 de salderingsregeling langzaam zou gaan verdwijnen. De eerste kamer heeft echter tegen dit wetsvoorstel gestemd. Dit betekent dat huidige zonnepaneelhouders nog steeds kunnen genieten van de salderingsregeling en de aanschaf van zonnepanelen nog interessanter is!

bekijk thuisbatterijen Meer over salderingsregeling

Hoe gaan we te werk

Wat leveren zonnepanelen op

  • Met zonnepanelen kun je flink wat euro’s besparen op je energierekening.
  • Bij het opwekken van zonne-energie komen geen broeikasgassen of milieuvervuilende stoffen vrij.
  • Je kunt oneindig zélf je stroom blijven opwekken. Zélfs wanneer het bewolkt is. Zo ben je eigenlijk je eigen energiebedrijfje.
  • Zonnepanelen zorgen voor waardestijging van je huis. En dat is mooi meegenomen.

We werken met de beste producten

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Bij Coppens zonne-energie werken we met de beste producten en kwalitatief goede merken.

We maken gebruik van monokristal zonnepanelen van Longi. Deze hebben een gelijkmatige structuur, zwarte zonnecellen en een mooi zwart frame. Hierdoor ogen de zonnepanelen ontzettend chique. Ook zijn de zonnepanelen van Longi efficiënt en uiterst betrouwbaar, en daardoor leveren ze een hoog rendement. Perfect voor thuisgebruikers!

SolarEdge

We sluiten de zonnepanelen aan op de omvormers van SolarEdge in combinatie met SolarEdge optimizers.

  • Door de efficiënte omvormers en optimizers van SolarEdge wekken de zonnepanelen een maximale hoeveelheid energie op, ongeacht schaduw en vervuiling.
  • Het bijhouden van je energieproductie is eenvoudig met de gratis mySolarEdge app. Deze handige app heeft een realtime dashboard met je energieproductie. Je ziet dus direct wat je bespaart.
  • Je kunt ieder zonnepaneel apart monitoren. Dus als er één zonnepaneel uitvalt, heeft de rest van de zonnepanelen daar geen last van.
  • Er is een Nederlandse klantenservice voor de gebruikers van SolarEdge-producten, waardoor je zelf contact op kunt nemen.

Vrijblijvend advies

Wil je besparen op je energierekening en overweeg je om zonnepanelen aan te schaffen? Bij Coppens zonne-panelen uit Roosendaal geven we advies op maat! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je adviseren door onze experts.

neem contact op

Onze andere services