Zonnepanelen kopen

Wil je zelf energie opwekken met zonnepanelen en daarmee besparen op je energierekening? Coppens zonne-energie uit Roosendaal installeert je zonnepanelen van A tot Z. Zo haal je het maximale uit je dak en kun je per direct je maandtarief bijstellen bij je energieleverancier. Vraag een offerte aan of plan een vrijblijvend afspraak in voor deskundig advies op maat.

Offerte aanvragen Afspraak maken

Duurzame zonne-energie

De energieprijzen zijn weer stabiel en mensen vragen zich steeds meer af of zonnepanelen nog rendabel zijn. Met zonnepanelen ga je hoe dan ook besparen op jouw energiekosten. Daarnaast is de stroom die je met je zonnepanelen opwekt ook nog eens 100% groen. Zonnepanelen zorgen dus voor minder CO2-uitstoot én zijn ook nog eens goed voor je portemonnee.

Met zonnepanelen word je ook een stuk onafhankelijker van het toekomstige prijsschommelingen op de energiemarkt. Wees toekomstige onzekerheden op de energiemarkt voor door te investeer in zonnepanelen.

We werken met de beste producten

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Bij Coppens zonne-energie werken we met de beste producten en kwalitatief goede merken.

We maken gebruik van monokristal zonnepanelen van Longi. Deze hebben een gelijkmatige structuur, zwarte zonnecellen en een mooi zwart frame. Hierdoor ogen de zonnepanelen ontzettend chique. Ook zijn de zonnepanelen van Longi efficiënt en uiterst betrouwbaar, en daardoor leveren ze een hoog rendement. Perfect voor thuisgebruikers!

Wat leveren zonnepanelen op

 • Met zonnepanelen kun je flink wat euro’s besparen op je energierekening.
 • Bij het opwekken van zonne-energie komen geen broeikasgassen of milieuvervuilende stoffen vrij.
 • Je kunt oneindig zélf je stroom blijven opwekken. Zélfs wanneer het bewolkt is. Zo ben je eigenlijk je eigen energiebedrijfje.
 • Zonnepanelen zorgen voor waardestijging van je huis. En dat is mooi meegenomen.

Hoe gaan we te werk

SolarEdge

We sluiten de zonnepanelen aan op de omvormers van SolarEdge in combinatie met SolarEdge optimizers.

 • Door de efficiënte omvormers en optimizers van SolarEdge wekken de zonnepanelen een maximale hoeveelheid energie op, ongeacht schaduw en vervuiling.
 • Het bijhouden van je energieproductie is eenvoudig met de gratis mySolarEdge app. Deze handige app heeft een realtime dashboard met je energieproductie. Je ziet dus direct wat je bespaart.
 • Je kunt ieder zonnepaneel apart monitoren. Dus als er één zonnepaneel uitvalt, heeft de rest van de zonnepanelen daar geen last van.
 • Er is een Nederlandse klantenservice voor de gebruikers van SolarEdge-producten, waardoor je zelf contact op kunt nemen.
Coppens
4.5
Gebaseerd op 56 beoordelingen
powered by Google
Na verschillende offertes te hebben opgevraagd. Hadden wij het beste gevoel bij Coppens en kregen wij de beste prijs voor 12 zonnepanelen. Vanuit Coppens altijd een Heldere en duidelijke communicatie, zeer vriendelijke en nette werklui, mooie panelen en een goed advies en fijne app. Wat wil je nog meer! Ik raad Coppens zeker aan !! Dank !
Jan SimonsJan Simons
20:24 17 Jan 24
Na zonnepanelen op diverse locaties die de afgelopen jaren naar volle tevredenheid geplaatst zijn, was het nu tijd voor een laadpunt. Er was geen discussie mogelijk; offerte aanvragen bij Coppens, dan weet je zeker dat de kwaliteit goed is en de prijs concurrerend. Bij de plaatsing uiteraard geen verrassingen. Monteur kwam stipt op tijd, werkte netjes en nam tijd voor de uitleg. Weer een top aktie Jeroen en Stefan!
Mario KoevoetsMario Koevoets
13:58 22 Dec 23
Komen na wat ze beloven. Panelen snel en vakkundig gelegd. Alles netjes afgewerkt. Goed geholpen bij de indienststelling en registratie. Top!
Stefan van MeerStefan van Meer
13:41 21 Dec 23
Van A tot Z zijn wij goed geholpen. Er is mee gedacht aan de juiste keuzes mbt onze thuis installatie. We zijn erg tevreden over het verloop en de communicatie is top. Bedankt weer en misschien tot een volgende keer.
Zeer goede service, denken met je mee en komen met oplossingen, panelen zeer snel gelegd, werklui weten waar ze over praten. Ik zou Coppens zeker aanraden!!!!👍👍👍
Johan van EekelenJohan van Eekelen
15:31 15 Dec 23
Zeer professioneel bedrijf! Het eerste bezoek met eerlijk en duidelijk advies en met een duidelijke offertePlaatsing gebeurd door zeer vakkundig personeel, kortom zeer netjes en tevreden over de geleverde werkzaamheden.Over het algemeen zeer goed en professioneel bedrijf en personeel.Zeer zeker een aanrader voor andere mensen.
Sander ZonneveldSander Zonneveld
18:30 14 Dec 23
Dit bedrijf is echt een aanrader. Ze denken goed met je mee en gaan pas weg als het veilig is. Ze kijken niet wat goed voor het bedrijf is maar wat het beste voor de klant is. Personeel is vriendelijk en duidelijk in wat ze gaan doen. Kortom Top Service!!!!
Lianne Ravensteijn v.Lianne Ravensteijn v.
12:50 01 Dec 23
Na wat opstartproblemen alle lof voor de fa Coppens. Er werd geluisterd en meegedacht bij het oplossen van problemen. Speciaal dank aan de medewerkers die bij ons over de vloer kwamen, ze waren vakbekwaam en vriendelijk. Wees zuinig op dit personeel 👍
Niels GijzenNiels Gijzen
11:22 19 Nov 23
Van offerteaanvraag tot montage goed geregeld.Bij inbedrijfstelling goede uitleg door monteur.
js_loader

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil je besparen op je energierekening en overweeg je om zonnepanelen aan te schaffen? Bij Coppens zonne-panelen uit Roosendaal geven we advies op maat! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je adviseren door onze experts.

  De salderingsregeling

  Zonnestroom die je zelf niet verbruikt, lever je terug aan het elektriciteitsnet. Door de salderingsregeling mag je aan het einde van het jaar de energie die de zonnepanelen hebben opgewekt wegstrepen (salderen) tegen de energie die je hebt verbruikt. Dat is natuurlijk gunstig!

  Het zag er een lange tijd uit dat in 2025 de salderingsregeling langzaam zou gaan verdwijnen. De eerste kamer heeft echter tegen dit wetsvoorstel gestemd. Dit betekent dat huidige zonnepaneelhouders nog steeds kunnen genieten van de salderingsregeling en de aanschaf van zonnepanelen nog interessanter is!

  Meer over salderingsregeling